A pronaykastely.hu weboldal sütiket használ, hogy jobbá tegye a felhasználói élményt az oldal böngészése közben. Sütik beállítása

Lézeres látásjavítás és korral járó szemproblémák kezelése a Prónay-kastély Szemészeti Lézerközpontban

2015 őszén nyitotta meg kapuit a Prónay-kastély parkjában épült modern szemészeti lézerközpont, amely a világ élvonalát képviselő szemészeti vizsgáló eszközökkel és a legprecízebb lézerberendezésekkel rendelkezik. Az új fejlesztésünknek köszönhetően a tökéletes látás élményét tapasztalhatják meg a Prónay-kastély Szemészeti Lézerközpont páciensei a varázslatosan szép, nyugalmat árasztó, igényes környezetben!

Vágyjon többre a megszokottnál és válassza együtt a tökéletes látást, a csúcstechnikát, a világszínvonalú biztonságot és kezelési tapasztalatot, a testi-lelki megújulást és feltöltődést!

A klinikát a legmodernebb technológiai megoldást jelentő berendezésekkel szereltük fel, a készülékek, az alkalmazott lézerberendezések világszinten is csúcstechnikát jelentenek.

Kezeléseink

  • Teljeskörű szemészeti kivizsgálás és célirányos vizsgálatok a páciens problémájának megfelelően
  • Szemüveg vagy kontaktlencse helyett lézeres látásjavító kezelés: megszüntetjük a fénytörési hibákat, a rövidlátást, a távollátást és az asztigmiát, tehát a páciensnek nem kell többé szemüveget vagy kontaktlencsét viselnie ahhoz, hogy élesen lásson távolra
  • Olvasószemüveg-kezelés vagy látásjavító lencseműtét segítségével nyújtunk megoldást azoknak, akiknek olvasószemüvegre is szükségük van és távolra is csak szemüveggel vagy kontaktlencsével látnak élesen, esetleg bifokális vagy multifokális szemüveget viselnek 
  • Szürkehályog műtétek a legkorszerűbb ultrahangos technikával
  • Zöldhályog kezelés lézerrel, valamint a legkorszerűbb berendezésekkel zöldhályog szűrő vizsgálatok és kontrollok

Minden lézerkezelést egy rendkívül részletes alkalmassági vizsgálat előz meg klinikánkon.

Szemüveg és kontaktlencse helyett – FemtoLasik eljárás

A lézeres látásjavítás legkorszerűbb módszere ma a FemtoLasik vagy más néven IntraLasik (iLasik) lebenyes kezelés. Két lézeres kezelésnek is nevezik, mert a FemtoLasik eljárásnál először egy femtosecundumos lézerkészülékkel néhány másodperc alatt lebenyt készítünk a szaruhártyában, majd ezt felemelve a lebeny alatt végezzük el a dioptria korrigálását egy excimer lézerrel.

18 éves kortól ajánlott a lézeres látásjavító kezelés szemüveg vagy kontaktlencse viselés helyett. 40 éves kor felett, akinek közelre és távolra más-más dioptriájú szemüvegre van szüksége, annak az olvasószemüveg-lézerkezelést ajánljuk vagy a lencse műtétet.

FemtoLasik kezelés előnyei

Mindössze egyetlen napig tart csak a kellemetlenség, másnaptól nincs panasz, nincs fájdalomérzet. Azonnal élesen lát a páciens és stabil marad a látásélessége már az első nap után. Gyors a regenerálódás a lebenynek köszönhetően. A kezelés után másnap már élesen látva, panasz nélkül dolgozhat a páciens, autót vezethet, végezheti a napi teendőit. Kevesebb kontrollra, kevesebb szemcseppre van szükség.

CustomVue® FemtoLasik - a tökéletesen szemé(ly)re szabott lézerkezelés

Minden ember más. Más az ujjlenyomata, mások a génjei és más a szeme is.

Miért is ne vennénk ezt a szemészeti lézerkezeléseknél is figyelembe? A központunkban használt innovatív és biztonságos technológia lehetőséget ad erre!

A CustomVue® a legkorszerűbb technológiákat magába foglaló, összehangolt rendszer, mely a hullámfront elemzés (iDesign) során 1260 pontban történő méréssel, minden eddiginél pontosabb és alaposabb diagnosztikájával kezdődik, speciális algoritmusok által tökéletesen személyre szabott kezelési tervvel folytatódik és teljes mértékben hullámfront-vezérelt egyedi flying spot excimer lézerkezeléssel zárul (Wavefront „Guided”). A digitálisan mért és rögzített információk továbbítása a lézerhez teljesen automatikus, az eszközök egymással kommunikálva hozzák létre a lehető legjobb kezelési eredményt.

A CustomVue professzionális szintre emelte a Nyugat-Európában legnépszerűbb FemtoLasik eljárást, mellyel végre megvalósult a teljes mértékben személyre szabott lézeres látásjavítás! Ennek köszönhetően a CustomVue FemtoLasik technológiával minden eddiginél élesebb látást, „Szuper-Vizust” érhetünk el, mely a tökéletes látás élményét nyújtja.

A CustomVue eljárás világújdonságnak számít a lézeres látásjavításban, ma még kevés klinika rendelkezik az ehhez szükséges teljes technikai felszereltséggel. Magyarországon egyedül a mi lézerközpontunk nyújtja ezt a professzionális lézerkezelést.

Szolgáltatásainkról bővebb tájékoztatást honlapunkon talál: www.pronayklinika.hu

Heritage Hotels of Europe Waldorf Catering
SZÉCHENYI 2020