Ugrás a tartalomra

Esküvő

Tóparti szertartás

Az álom nálunk megvalósul...

Távol él a családjától? Szeretné az esküvőn összehozni a rokonokat, barátokat?

Budapesthez és a reptérhez közel, a szállás és az esküvő teljes programja egy helyen. Varázslatos hely, felejthetetlen élmény, kulináris élveztek!

Esküvője teljes időtartamára kizárólagos használatot biztosítunk. Mondja ki a boldogító igent a dísztó kis szigetén, készítsék el kreatív fotóikat a természetben, költsék el esküvői vacsorájukat és mulassanak a lakodalmukon a kastély parkjában, korhű szalonjaiban, vagy modern rendezvénytermében, pihenjék ki a nagy napot a kastély álomszép nászutas lakosztályában, mely éjszakát ajándékba adjuk az ifjú párnak.

 

Amit a Prónay-kastély garantál az Önök esküvőjén:

  •  Exkluzív helyszín, kizárólagos használattal
  •  Romantikus, meghitt természetközeli környezet Budapesthez és a repülőtérhez közel
  •  Az esküvő minden programja egy helyen
  •  Szálláslehetőség 100 főig Alsópetény területén
  •  Esküvői vacsora 150 főig
  •  Professzionális gasztronómia és Nógrád ízei az igényeknek megfelelően.
  •  Romantikus kastélykörnyezet a 21. század modern követelményeivel kiegészítve (klimatizált terem, vetítés, hang, -fénytechnika)
  •  Esküvőszervezési tanácsadást
  •  Rossz idő esetén "B" terv
  •  Online esküvő meghívó használata

"Végre egy hely, ami a valóságban is úgy néz ki, mint a fotókon."

Kérjen ajánlatot és belépési jelszót esküvői ajánlati oldalunkra!

Ajánlatkérés

HWA díj

Vendégfogadás

A Prónay-kastély díszudvara ideális helyszín a vendégek fogadásához, ahol a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek lehetőségük nyílik köszönteni egymást. Esős idő esetén a bejárattal szemben lévő, korhű bútorokkal berendezett Prónay Szalonban részesítheti illő fogadtatásban vendégeit.

Szertartás a parkban vagy a tó partján

A Nagykastély mögötti dísztó kis szigete, a tóra néző terasz vagy az öreg platánfa árnyéka romantikus helyszín a házasságkötéshez. Időjárástól függően, a szertartás a kastély központi szalonjában is megtartható.
A hagyományt tiszteletben tartva, templomi esketésre is van mód a Nézsai Egyházközséghez tartozó alsópetényi Szent István templomban, ahol Rados László atya katolikus liturgia szerint celebrálja a házasságkötést.

Esküvői vacsora

A közel 300 m2-es, a kastélyparkhoz közvetlenül csatlakozó rendezvénytermünkben 150 főt tudunk körasztalos ültetéssel elhelyezni úgy, hogy a tánctérnek is elegendő hely marad. A minden igényt kielégítő klimatizált terem hang- és fénytechnikával felszerelt. Az akusztikus burkolatok biztosítják a kiváló zenei hangzást, hiszen ez elengedhetetlen, ha felejthetetlen élményt szeretnének.
Az épület üveg homlokzata természetközelivé varázsolja a termet, ami a semleges alapszínei miatt bármilyen színvilágú dekorációt lehetővé tesz.
Az elegáns esküvői vacsora menüjét az Önök igénye alapján állítjuk össze a magyar és a nemzetközi konyha ízvilágával.

 

Helyszíneink

 

  

KÉRJE AJÁNLATUNKAT! Ajánlatkérés